MALICA

Vsak dan od 10.30 do 11.15, razen v sredo,
ko traja čas malice do 12.30
Malica je samopostrežna!

 

PONEDELJEK, 12.8. 2019
Zelenjavna bistra juha(1,3,9), goveja juha(1,3,9), vampi po tržaško(1,9) ali goveji golaž(1,9), koruzna polenta(1,9), solatni bife(12) sadje, sok

 

TOREK , 13.8. 2019
Puranja obara (1,3,7,9), jabolčni in skutni zavitek (1,3,7), navadni jogurt(7) solatni bife(12), sadje, sok

 

SREDA, 14,8. 2019
Gobova juha z krompirjem (1,7,9), goveja juha (1,3,9), pečenica z kislim zeljem, (1,7,9), ajdovi žganci (1,7), solatni bife (12), sadje, sok

 

ČETRTEK, 15.8. 2019
Goveja juha z rezanci (1,7,9), ocvrt piščanec(1,3,9), pire krompir (7), solatni bife (12), sadje, sok

 

PETEK , 16.8. 2019
Ajdova smetanova juha(1,7,9), goveja juha (1,3,9), metuljčki z mesnim prelivom(1,3,9), solatni bife(12), sadje, sok

 

SOBOTA 17.8. 2019
Goveja juha z jetrnimi žličniki(1,3,7,9), kuhani sirovi štruklji (1,3,7), jabolčni kompot z slivami(7), solatni bife(12), sadje, sok

 

NEDELJA, 18.8. 2019
Goveja juha z rezanci(1,3,9), pečena rebra(1,9), pečen krompir(9), sladoled (3,7), solatni bife(12), sadje, sok

 

ALERGENI

Jedi označene z številkami v oklepaju vsebujejo naslednje alergene: 1. žita ki vsebujejo gluten, 2. raki in proizvodi iz njih, 3. jajca in proizvodi iz njih, 4. ribe in proizvode iz nje, 5. arašidi in proizvodi iz njih, 6. zrna soje in proizvodi iz njih, 7. mleko in mlečni proizvodi, 8. oreščki, 9. listnata zelena in proizvodi iz nje , 10. gorčično seme in proizvodi iz njih, 11. sezamovo seme in proizvodi iz njih, 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg / l ali kg, 13. volčji bob in proizvodi iz njega, 14. mehkužci in proizvodi iz njih.

Prosimo za razumevanje ob morebitni spremembi jedilnika.

Pripravil vodja prehrane: Direktor DSO Ljutomer:
MILAN PANKER mag. TOMISLAV NEMEC l.r.

Koledar dogodkov

Avgust 2019
P T S Č P S N
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Prihajajoči dogodki

Ni dogodkov

Jedilniki

Od 18.08. do 25.08.2019

Preberi več...

Naročanje na jedilnik