Prispevki

8.10. - 14.10. 2018

MALICA

vsak dan od 10.30 do 11.15, razen v sredo,
ko traja čas malice do 12.30;
Malica je samopostrežna!

 

PONEDELJEK, 8.10. 2018
Zelenjavna bistra juha(1,3,9), goveja juha (1,3,9), piščančji paprikaš(1,7,9), testenine (7),  solatni bife (12), sadje,sok

 

TOREK , 9.10. 2018
Porova kremna juha(1,9), goveja juha (1,3,9), pečenice z kislim zeljem(1,7), ajdovi žganci(1,7), solatni bife (12), sadje,sok

 

SREDA, 10.10. 2018
Goveja juha z rezanci(1,3,9), kuhana govedina(1,9), pražen krompir(9), solatni bife(12), sadje,sok

 

ČETRTEK, 11.10. 2018
Gobova juha z krompirjem (1,7,9), goveja juha(1,3,9), puranji zrezek po dunajsko(1,3,9), stročji fižol na maslu (1,7,9), solatni bife (12), sadje,sok

 

PETEK , 12.10. 2018
Srbski pasulj (1,3,9), kuhana prekajena rebra (1,9), prekmurski krapci(1,3,7), solatni bife(12), sadje,sok

 

SOBOTA 13.10. 2018
Kisla juha z nogicami(1,9), marelični cmoki(1,3,7), mešani kompot, solatni bife(12), sadje,sok

 

NEDELJA, 14.10. 2018
Goveja juha z rezanci(1,3,9), ciganska pečenka(1,9,10), pečen krompir(9), nedeljsko pecivo(1,3,7), solatni bife(12), sadje,sok

 

ALERGENI

Jedi označene z zvezdico* vsebujejo naslednje alergene: 1.¸Žita ki vsebujejo gluten, 2. raki in proizvodi iz njih, 3. Jajca in proizvodi iz njih,4. Ribe in proizvode iz nje,5. Arašidi in proizvodi iz njih,6. Zrna soje in proizvodi iz njih, 7. mleko in mlečni proizvodi, 8. oreščki, 9. Listnata zelena in proizvodi iz nje , 10. Gorčično seme in proizvodi iz njih, 11. Sezamovo seme in proizvodi iz njih 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg / l ali kg ,13. volčji bob in proizvodi iz njega, 14. mehkužci in proizvodi iz njih

Prosimo za razumevanje ob morebitni spremembi jedilnika.

Pripravil vodja prehrane: Direktor DSO Ljutomer:
MILAN PANKER mag. TOMISLAV NEMEC l.r.

Koledar dogodkov

December 2018
P T S Č P S N
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Prihajajoči dogodki

Ni dogodkov

Jedilniki

10.12. - 16.12. 2018

Preberi več...

Naročanje na jedilnik