15. 4. - 21. 4. 2019

MALICA

Vsak dan od 10.30 do 11.15, razen v sredo,
ko traja čas malice do 12.30
Malica je samopostrežna!

 

PONEDELJEK, 15.4. 2019
Zelenjavna bistra juha (1,7,9), goveja juha(1,3,9), vampi po tržaško (1,9), goveji golaž(1,9), koruzna polenta(1,9). solatni bife (12), sadje, sok

 

TOREK , 16.4. 2019
Gobova juha(1,7,9), goveja juha(1,3,9), zrezek po dunajsko(1,3,9), pražen krompir(9), solatni bife(12), sadje, sok

 

SREDA,17.4. 2019
Drobnjakova kremna juha(1,7,9), goveja juha(1,3,9), dušena puranja stegna (1,7,9), njoki(1,3,7), solatni bife (12), sadje, sok

 

ČETRTEK, 18.4. 2019
Brokoli kremna juha(1,7,9), goveja juha(1,3,9), krompirjeva musaka(1,3,7,9), solatni bife(12), sadje, sok

 

PETEK , 19,4. 2019
Fižolova kremna juha(1,7,9), goveja juha(1,3,9), oslič po ribiško (1,7,9), solatni bife (12), sadje, sok

 

SOBOTA 20.4. 2019
Ajdova smetanova juha z mesom (1,9), kuhani sirovi štruklji(1,9), mešani kompot, solatni bife(12), sadje, sok

 

NEDELJA, 21.4. 2019
Goveja juha z rezanci(1,3,9), kuhana govedina(9),vinska omaka(1,12), pražen krompir(9), potratna potica(1,3,7), solatni bife(12), sadje, sok

 

ALERGENI

Jedi označene z številkami v oklepaju vsebujejo naslednje alergene: 1. žita ki vsebujejo gluten, 2. raki in proizvodi iz njih, 3. jajca in proizvodi iz njih, 4. ribe in proizvode iz nje, 5. arašidi in proizvodi iz njih, 6. zrna soje in proizvodi iz njih, 7. mleko in mlečni proizvodi, 8. oreščki, 9. listnata zelena in proizvodi iz nje , 10. gorčično seme in proizvodi iz njih, 11. sezamovo seme in proizvodi iz njih, 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg / l ali kg, 13. volčji bob in proizvodi iz njega, 14. mehkužci in proizvodi iz njih.

Prosimo za razumevanje ob morebitni spremembi jedilnika.

Priponke:
Prenesi to datoteko (Narocnik_ESPD (5).xml)Narocnik_ESPD (5).xml[ ]4 kB

Koledar dogodkov

Maj 2019
P T S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Prihajajoči dogodki

Ni dogodkov

Jedilniki

20. 5. - 26. 5. 2019

Preberi več...

Naročanje na jedilnik